Categorie: ,

De Transitie Hitlijst – muziek met veerkracht

Ik wil het graag met jullie hebben over muziek. Want of je nou enthousiast aan het klussen bent tijdens een Repair Café, of lekker samen aan het swingen bent bij het vieren van jullie successen, of op de achtergrond tijdens het verwerken van de oogst uit de buurtmoestuin, … . Muziek kan op allerlei momenten een waardevolle toevoeging zijn. Soms omdat de muziek past bij de sfeer, of een andere keer omdat de tekst jullie weer inspireert. Wat mij betreft is muziek onlosmakelijk verbonden met de transitie.

Ik wil daarom graag samen met jullie een lijst samen te stellen van heerlijke nummers die goed passen bij de Transitiebeweging! Dus, stuur je top 5 nummers naar me op en ik ga deze zomer een ‘Transitie hitlijst’ samenstellen. Kopieer voor 15 juli daarvoor onderstaande tabelletje in een mailtje en vul het in en stuur het naar maarten.nijman@transitiecastricum.nl. Let er op dat je geen typefout maakt (of check de juiste spelling hier).

Mijn top tien

PlaatsNummerBand
1
2
3
4
5