Categorie:

De kerngroep gaat naar de Ardennen

Als lid van de kerngroep komen we de laatste tijd nog al eens ergens. Utrecht, Den Haag, Maastricht en dan in november Lelystad en de Ardennen. Sommige leden van de kerngroep kennen elkaar al een aantal jaren, anderen pas een paar maanden. Maar toch moeten we constateren dat we elkaar eigenlijk niet zo heel goed kennen. Meestal werken we, onder tijdsdruk, de agenda af en gaat ieder zijns weegs.

Daarom vinden we het nu tijd om elkaar beter te leren kennen en onze samenwerking te versterken. De kerngroep en enkele werkgroepleden (communicatie, website, trainingen) vertrekken eind november voor een weekend naar de Ardennen. Lynn gaat daar nieuwe werkvormen op ons uitproberen die ze in Kopenhagen heeft geleerd en we verwachten ook wat zaken te kunnen oplossen die al te lang slepen.

Ben jij al enige tijd actief bij een Transition Town initiatief en zie jij hoe de landelijke kerngroep jullie en andere initiatieven kan ondersteunen? Wil je daar zelf aan meehelpen? Kortom overweeg je om lid te worden van de kerngroep of een werkgroep (communicatie, website, IT) en ook landelijk actief mee te werken aan de transitie?

Meld je dan nu via deze link aan om samen een weekend in de Ardennen (21 t/m 23 november) door te brengen. Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen om je motivatie te bespreken.  Het huisje dat we ter beschikking hebben is vol. We kunnen dus geen nieuwe inschrijvingen meer accepteren.

Reiskosten zijn voor eigen rekening, verblijf is gratis, eten en drinken gaan uit de pot die we samen vullen.

Meer weten? Mail naar eindhoven@transitiontowns.nl of bel in de avond naar 06 1399 2871.

Groet,
Inge Kouw
Lid kerngroep TTNL
Contactpersoon TransitieStad Eindhoven