Categorie:

De Happy Hergebruiker (Amsterdam)

AMSTERDAM – Op 15 oktober 2009 start in Amsterdam – stadsdeel de Pijp – een cursus vol informatie en inspiratie over ‘her’gebruik, ‘nieuw’ gebruik en ‘anders’ gebruik van oude en nieuwe materialen! Zelf aan de slag met dagelijkse gebruiksvoorwerpen in, om en rond huis, tuin, keuken en kledingkast! Re-use, reduce, recycle!

De Happy Hergebruiker

Hergebruiken is iets waar iedereen mee aan de slag kan. En meer hergebruik betekent ook minder verspilling! In de cursus staat centraal hoe je in je eigen omgeving aan de slag kunt met het hergebruiken van materialen.

Iedere cursusavond wordt gevuld met een thema, en wordt ingeleid door een (ervarings)deskundige. Na de introductie gaat iedereen ter plekke aan de slag met hergebruik

Cursusdata: 15 en 29 oktober en 12 en 26 november, telkens van 20:00 tot 22:00 uur. Locatie: Wijkcentrum Ceintuur, Gerard Doustraat 133. Te. 020-4004503 (ma t/m do tussen 14.00 en 18.00 uur). Vooraf aanmelden!

De cursus wordt georganiseerd door het Natuur- en Milieuteam De Pijp. Een van de avonden wordt verzorgd door betrokkenen bij Transition Town Amsterdam-de Pijp.

De cursus wordt afgesloten met (foto) overzicht en werkinstructie van alle eindresultaten en hergebruik tips.