Categorie:

Basistraining Zaaien en de vervolgtraining Bloeien

Op 18 en 19 april zullen – bij voldoende deelname – de basistraining Zaaien en de vervolgtraining Bloeien simultaan worden gegeven, in de Groene Golf in Deventer. De trainingen zullen in een aantal modules per dag worden gegeven die onderling inwisselbaar zijn. Zo kunnen startende en al draaiende TT’ers elkaar ontmoeten en als ze willen meesnoepen van elkaars programma. Deze aanpak vergt wel wat meer van ons als trainers dan gebruikelijk, daarom zullen we de trainingen met ons drieën geven. Om kostendekkend te kunnen werken is een goede bezetting dan wel belangrijk, dus als je al een poosje overweegt om een training te volgen, aarzel dan niet en geef je op, en neem zo mogelijk mensen mee.

Waarom een training? Transition Network is een lerende en open source organisatie, waarin wereldwijde transitie-ervaring continu beschikbaar wordt gemaakt, o.a. via de trainingen. Die gaan daarmee niet alleen over theorie, maar vooral ook over wat succesvol is gebleken in de praktijk. Een training volgen kan dan ook een effectieve en inspirerende manier zijn om je transitie-initiatief te verrijken.

Op de trainingspagina staat inmiddels een filmpje van de vervolgtraining Bloeien, om je een indruk te geven van het programma.

We zien je komst graag tegemoet!

Paul, Mara en Tara.

Team Trainingen TT Nederland