Categorie:

5 juni: première van Farm for the Future in Weenermoor door Transition Town Groningen

Weenermoor – Op 5 juni is er bij De Godin in Weenermoor, in Duitsland vlak over de grens bij Nieuweschans, een korte presentatie over Transition Towns en de première van de Nederlands ondertitelde film ‘A Farm for the Future‘.

De bijeenkomst begint om 19:30 uur. Na de film praten we samen na over hoe een betere en duurzamer landbouw er voor ons uit ziet en hoe we daar zelf aan bij kunnen dragen. Eveline Rodenburg en Selma Franssen van Transition Town Groningen verzorgen de presentatie.

Overdag is er een programma op deze prachtige en inspirerende plek. Vanaf 11.00 u kun je helpen in de permacultuurtuin of met klussen in tuin en huis. Het thema is: veganistische bemesting. Vanaf 16.00 uur kun je kiezen of je wilt deelnemen aan een rondleiding door de tuin, of in de keuken aan de slag wilt met een miniworkshop rawfood-bereiden. Om 17.30 u eten we samen een Godinnenmaal, dat biologisch, plantaardige en deels raw is.

Prijzen: Rondleiding en workshop: € 7,50, maaltijd € 12,50, film € 4,-. De maaltijd is voor mensen die vanaf 11.00 uur meewerken half geld.

Meer informatie over deze dag vind je op de site van De Godin, eetbaar landschap. Over Transition Town Groningen vind je meer op deze site Je kunt je aanmelden op info@degodin.nl of op info@transitiontowngroningen.nl