Categorie:

Duurzaam Buurten: TT en Milieufederatie Brabant maken contact

TILBURG – Onder de noemer ‘Duurzaam Buurten’ is er op zondag 3 oktober een bijeenkomst voor betrokkenen bij bestaande en nieuwe Transition Town-groepen in Midden Brabant. De bijeenkomst is van 12:00 tot 17:00 in het Natuurmuseum te Tilburg.

Doel van de dag:
– reeds bestaande TT groepen in contact laten komen met andere Transition Towns in Midden Brabant en ervaringen uitwisselen;
– de achterbangroepen van de BMF kennis laten maken met het verschijnsel TT en hen inspiratie laten opdoen.

Programma Duurzaam Buurten

Na een welkomstwoord en ontvangst met broodjes zal het programma gevuld zijn met films, interactieve lezingen, praktijkervaringen en natuurlijk is er veel gelegenheid om uit te wisselen. Kortom, een leuke, interessante middag!

Vanaf 15.00 uur verplaatsen we ons naar het ‘Duurzaam buurten Café ’. U kunt zich voor dit onderdeel ook apart inschrijven.

  • Datum: 23 oktober
  • Tijd: 12.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Natuurmuseum Brabant Spoorlaan 434, 5038 CH Tilburg
  • Entree: Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden

Aanmelden ?

Aanmelden kan tot twee weken voor datum (dus tot zondag 19 september) door een e-mail te verzenden naar BMF@antenna.nl met als onderwerp ‘Inschrijving Duurzaam Buurten’.
Wilt u alleen deelnemen aan het ‘duurzaam buurten café’ vermeld dit dan ook duidelijk in de onderwerpregel van uw e-mail. Na inschrijving ontvangt u van ons het exacte programma.

De BMF hoopt deze dag veel mensen te ontvangen die zich op een nieuwe, leuke manier willen inzetten voor een mooier en gezonder Brabant!