Categorie:

17 april: Power of Community bij De Godin

Op 17 april is er bij De Godin in Weenermoor, in Duitsland vlak over de grens bij Nieuweschans, een korte presentatie over Transition Towns en vertoning van de inspirerende film ‘The Power of Community, How Cuba survived peak oil’. Na afloop praten we samen na over wat dit alles voor ons kan betekenen. Hugo Klip van Transition Town Groningen verzorgt de presentatie.

Voorafgaand hieraan is er een programma op deze prachtige plek. Om 12.00 u wordt de Mongoolse tent (yurt/ger) opgezet, wat leuk en leerzaam is om mee te maken. Dan is er van 16.00-17.00 u een rondleiding door de permacultuurtuin, waarbij het thema ‘zelfvoorzienend leven’ is. Maar je kunt op dat zelfde moment ook een miniworkshop rawfood-bereiden volgen. Om 17.30 u eten we dan samen een biologische en plantaardige maaltijd (ook 100% raw is mogelijk).
Wil je met de hele dag meedoen, meld je dan aan voor dinsdag 14 april De Godin, eetbaar landschap. Ben je van plan alleen naar de filmvoorstelling te komen, mail dan met info@transitiontowngroningen.nl